به گزارش خبرنگار ایرنا، 'حسن رادمرد' روز شنبه در نشستی خبری با اشاره به برگزاری نمایشگاه های طرح ضیافت به مناسبت ماه مبارك رمضان ، اظهار داشت: این نمایشگاه ها از 25 تیرماه تا پنج مرداد ماه در سراسر كشور برگزار می شود و غرفه های آن به صورت رایگان در اختیار تولیدكنندگان قرار می گیرد.
وی افزود: در این نمایشگاه 11 قلم كالا از جمله مواد پروتئینی، گوشت قرمز، مرغ، حبوبات، صنایع لبنی،شكر، خرما، زولبیا و غیره عرضه می شود.
وی ادامه داد: 300 محل برای این نمایشگاه ها با 15 هزار غرفه در نظر گرفته شده و ممكن است در برخی از استان ها بنا به صلاحدید استاندار ، قابل تمدید نیز باشد.
**مشكل تامین نهاده تا دو هفته آینده مرتفع می شود
رادمرد در خصوص تامین نهاده ها گفت: تعهداتی كه به دامداری ها،مرغداری ها و كشتارگاه ها داده ایم از طریق شركت پشتیبانی امور دام تامین می شود و تلاش می كنیم تا این مشكلات تا دو هفته آینده رفع شود.
وی ابرازامیدواری كردبا تفاهمنامه منعقد شده بین امور پشتیبانی دام و تولیدكنندگان، بتوانیم نهاده ها را با قیمت مناسب در اختیار مصرف كنندگان قرار دهیم.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت ،معدن و تجارت گفت: بخش اعظم نهاده ها با سه فروند كشتی در حال ورود به كشور است و تنظیم پخش استانی آن نیز طبق نیاز استان های مختلف صورت گرفته است.
**بانك اصناف امسال راه اندازی می شود
رادمرد در خصوص تاسیس بانك اصناف گفت: بحث بانك اصناف طی دو سال گذشته طرح شد و بنا داریم تا در شش ماهه اول سال جاری كارهای مقدماتی مربوط به آن را انجام و امور آن را دنبال می كنیم تا بتوانیم در سال جاری راه اندازی كنیم.
وی همچنین در خصوص ارائه تسهیلات و زیرساخت های لازم جهت استقرار واحدهای صنفی در شهرك های صنعتی اظهارداشت: تاكنون رسته خاصی در این شهرك ها استقرار پیدا نكرده است.
وی تصریح كرد: در حال حاضر شهرك های صنفی در كشور وجود دارند و بحث ورود واحدهای صنفی به شهرك های صنعتی بدلیل بهره مندی آنها از مزایای حضور در این شهرك ها بود.
رادمرد در ادامه با اشاره به برنامهریزی های توزیع در نظام صنفی و اتحادیه ها خاطر نشان كرد: هم اكنون 8400 اتحادیه صنفی و سه میلیون واحد صنفی در سراسر كشور به فعالیت مشغولند.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی در ادامه به برنامههای درنظر گرفته شده در حوزه صنفی برای سال جاری اشاره كرد و افزود: ساماندهی واحدهای بدون پروانه بهره برداری كه در حال حاضر به یك میلیون واحد رسیده ، با جدیت در حال پیگیری است.
وی افزود: این اقدام به منظور نوین سازی نظام كسب وكار در حوزه فناوری اطلاعات صورت میگیرد، تا بتوان به صورت تخصصی واحدهای صنفی مجاز را شناسایی و به رونق بخشیدن به فضای كسب وكار كمك كرد.
رادمرد همچنین بر تمركز گرایی برای ایجاد بازاریابی شبكه ای اشاره كرد و گفت: از دو سال پیش این موضوع مورد توجه قرار گرفت و مجوزهای لازم به پنج شركت داده شد.
وی تصریح كرد: برای امسال این تعداد به 10 شركت خواهد رسید ، كه در صورت مدیریت هدفمند اشتغالزایی بالای 50 هزار نفری را به دنبال خواهد داشت.
رئیس مركز امور اصناف و بازرگانان در ادامه از ساماندهی و راهاندازی بانك اطلاعات واردكنندگان نیز خبر داد و اظهار كرد: هم اكنون 4300 واردكننده رسمی در كشور در 14 قلم گروه كالایی مشغول به فعالیت هستند كه به منظور جمعآوری اطلاعات دقیق و به روز ، این اقدام انجام میشود.
رادمرد همچنین از ایجاد اولین تشكل فروشگاه های زنجیره ای به عنوان یكی دیگر از برنامههای اصناف در سال جاری خبر داد و گفت: به زودی انتخابات كانون فروشگاه های زنجیره ای برگزار می شود، ضمن آنكه توسعه فروشگاه های زنجیره ای از ضروریاتی است كه مورد توجه بیشتر قرار خواهد گرفت.
رادمرد به آخرین وضعیت ارائه بسته حمایتی اصناف و تخصیص 250 میلیارد تومان تسهیلات به اصناف اشاره و یكی از دلایل كندی روند اعطای تسهیلات را تاخیر در تامین اعتبارات عنوان كرد.
وی گفت: پس از بررسی اطلاعات واحدهای تولیدی، در شش ماهه اول امسال 40 هزار واحد تولیدی برای تخصیص 250 میلیارد تومان تامین اعتبار به بانك ملی معرفی خواهند شد كه سقف تسهیلات پرداختی تا 10 میلیون تومان با مدت بازپرداخت دو و سه ساله و همچنین با نرخ سود بازپرداخت شش تا هفت درصد خواهد بود.
اقتصام**3917**1561